DET SIGER ANDRE

Udtalelser fra forældre og andre i mit netværk

”Claus har igennem en lang årrække været aktiv i Idrætsforeningen BR66. Claus har bevæget sig på mange områder i klubben, og uanset hvilket område han har taget fat i, har han formået at udvikle det i positiv retning. Claus har en unik evne til at se det bedste i folk og formår at motiverer til, at de også udnytter det. BR66 har en enorm glæde af de egenskaber Claus besidder og hans vilje til at skabe udvikling i klubben.!”

Allan Thomsen

Formand, BR66

Claus er en træner som møder alle børn med en krammer når vi kommer, han er engageret og altid klar til en træningstime, han råber højt, men er aldrig sur, han lever for håndbold og nu også De glade unger som holdet hedder, ud over Claus er der altid en masse hjælpere som lever lige så meget for holdet.
 
Vi havde prøvet i den lokale klub da Anne skulle starte til håndbold men her kunne hun ikke deltage med hendes færdigheder, Så da Claus startede et hold i Langeskov BR66 valgte vi at tage derover for at se om det var noget for hende, da vi kom mødte vi Claus og en flok hjælpere som alle var klar til at modtage Anne så hun kunne spille i hendes tempo så det både bliver leg og boldspil. Det gav os et frirum da der altid er nogen som prøver at holde dem i gang med det som lige falder for, der ses ikke altid på reglerne i håndbold men bare de har det sjovt.
Anne nyder at være der og have den time sammen med glade kammerater
Vi som forældre syntes det er rart hun får lov at spille i en klub hvor alle er på lige fod og de får et stort fællesskab som vi også nyder med de andre forældre
 
Selv om der starter flere hold på Fyn så bliver vi på det hold så længe holdet kører og så længe Anne vil spille og glæder sig til at komme afsted.

Gitte og Flemming Neldeberg

Forældre

Claus er meget imødekommen smilende og åben .

Da vi første gang læste om tilbuddet De glade unger var vi ikke i tvivl om vi skulle prøve , og det på trods af vi kommer fra Middelfart . 

Og efter første træning var vi slet ikke i tvivl om, at her skulle Mathilde spille håndbold .

Claus har en skøn tilgang til børnene og han er elsket af alle.

Han spreder glæde og er altid imødekommende og klar på en krammer .

Claus tager udgangspunkt i det enkelte barn og alle bliver rost, hvilket gør at vores unger føler sig som stjerner . 

Vi kører nu på 2.år og Mathilde elsker sit håndbold og det sociale liv hun har der . 

Rhina Thaisen

Mor

”Claus er det vildeste energibundt, jeg nogensinde har mødt. Han kommer med en fantastisk positiv energi og kan få ethvert Lykkebarn til at føle sige som en kæmpe stjerne. Han er indbegrebet af en ildsjæl, en formidabel inspirator for alle målgrupper og så engagerer han sig 100 procent i de ting, han involverer sig i. Kunne man give Claus stjerner for sin personlighed, ville han sprænge skalaen! ”

Rikke Nielsen

Stifter, Lykkeliga

Det er så fantastisk at se ens barn være en del af et større fællesskab som sport kan give! Se hende så passioneret omkring det, og se den helt fantastiske udvikling som ifølge læger og pædagoger ikke burde kunne lade sig gøre. Resultaterne er i sig selv fantastiske og her er det ikke kun de fysiske udfoldelser, men at der også er en lille spilforståelse troede vi var umuligt! Men størst er den gave man får, når man sidder på sidelinjen, og ser ens kæreste eje stråle som en sol, og er stolt af at bidrage med det hun nu engang kan, trods man ved at hun er udfordret, når der er mange mennesker sammen. 
Claus du har et tag på de skønne unger som sjældent er set før! Din begejstring for dem er enorm og det smitter så tydeligt af på din relation til børnene! Du har et kæmpe hjerte for disse unger og det er altafgørende for dem. Tak for dig!

Gitte

Mor til Mathilde

”Claus spreder stor glæde omkring sig med sin altid positive tilgang og fantastisk høje humør. Taler med stort passion og indlevelse, samt i en form som gør det spændende og interessant at være en del af…”

Poul B. Petersen

Indkøbschef, Salling Group

Vores dreng på 13 år med cp kom en dag hjem og spurgte, om han også kunne gå til håndbold, vi tænkte kan han det, med kun en arm, men vi måtte prøve det af, vi startede op i BR66 De Glade Unger og det har vi ikke fortrudt. 
Der er plads til alle og Claus tog imod os med åbne arme og vores dreng følte sig velkommen med det samme, og det gjorde vi også som forældre. 
Claus kan noget helt særligt, han er super dygtig til at skabe relationer til det enkelte barn, så alle føler sig set og hørt. 
Men han ved også, hvor vigtigt det er at være en del af et fællesskab, det at kunne sige jeg spiller håndbold, jeg skal på tur med mit håndboldhold, venskaber både for børn og forældre, det er også super dejligt for os som forældre at komme til håndbold og være en del af dette fællesskab. 
Claus gør også et stort arbejde for at vores børn skal være en del at BR66 foreningslivet, vores børn skal ikke gemmes væk 
Ugens højdepunkt er at komme til håndbold.

Gitte Meyer Spanggård

Mor